Maestro,  Fennoa & Procountor tilitoimisto Kuopio

 

Maestro Taloushallinto

Toimistossamme on käytössä suomalaisen ohjelmistotalon julkaisema Maestro -taloushallintojärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan ja ennen kaikkea tehokkaan ohjelmiston. Maestron ominaisuuksia ovat muun muassa helppokäyttöinen, kokonaisvaltainen, oleellinen tieto ja ehdottomasti kertakirjaus.

Myös asiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöönsä kauttamme Maestron järjestelmiä pala kerrallaan: myyntilaskutus, myyntireskontra ja sähköinen laskutus, ostolaskujen sähköinen kierrätysjärjestelmä ja ostoreskontra sekä pankkiyhteydet. Lue lisää sähköisistä taloushallinnon ratkaisuista. Kysy meiltä lisää Maestron tarjoamista mahdollisuuksista liiketoimintaasi.

Maestro

Procountor Sähköinen taloushallinto

Toimistossamme on käytössä johtava kotimaisen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Procountor, joka tarjoaa käyttäjilleen joustavaa ja tapauskohtaista työnjakoa yrityksen ja tilitoimiston välille. Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto mahdollistaa yritykselle paremman tilitoimistopalvelun.

Asiakkaillamme on mahdollista ottaa käyttöönsä täysin sähköinen Procountor taloushallinto, jossa myynti- ja ostolaskut, kuitit sekä palkanlaskenta ja matkalaskut käsitellään sähköisessä muodossa saman järjestelmän sisällä. Kysy meiltä lisää Procountorin tarjoamista mahdollisuuksista liiketoimintaasi.

Procountor

WebWakka maatalouden kirjanpitoon

Webwakka on helppokäyttöinen verkkoselaimella toimivat maatalouden taloushallinnon ohjelma, jolla hoidat maatilasi pankki- ja talousasiat helposti ja nopeasti. Tiedot tallentuvat kirjanpitoon maksaessasi laskuja ohjelman pankkiyhteyden avulla. Kuittien hallinnassa auttaa Wakkakuitti. Kysy meiltä lisää Webwakan tarjoamista mahdollisuuksista maataloutesi taloudenhallintaan.

WebWakka